Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Útulný novozrekonštruovaný 1 izbový byt, Trenčín, JUH

Ulica: Halalovka
Mestská časť: Juh III
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
99 900 €

Popis nehnuteľnosti

Rezervovane_V zníženej cene Vám ponúkame na predaj útulný, príjemne dizajnovo novozrekonštruovaný, zariadený 1 izbový byt na sídlisku JUH v Trenčíne, ul. Halalovka, s.č. 2344/39. Byt o rozlohe 39 m2 (45m2) je situovaný na ideálnom 2. poschodí vhodný aj ako investičný byt, pre jednotlivca alebo ako štartovací byt pre pár, ktorí majú radi dizajnové kvalitné pekné veci. 

Dispozícia bytu:

vstupná priestranná chodba, z nej vstup do kúpeľne so sprchovacím kútom, samostatné WC, ďalej prechádzame z chodby do priestrannej obývacej miestnosti so vstupom na lodžiu o veľkosti 3 m2, z chodby je tiež vstup do kuchyne. K bytu prináleží taktiež pivnica, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu o veľkosti cca 3 m2.

Byt orientovaný na východnú stranu prešiel kompletnou novou, ešte voňavou rekonštrukciou. Rekonštrukcia pozostávala z: komplet nová kúpeľňa so sanitou, sprchovací kút, elektrický radiátor na sušenie uterákov, ventilátory, samostatné WC, nové stierky, maľovka, sadrokartónové stropy, komplet vodoinštalácia, elektroinštalácia, na mieru kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, elekrická varná doska, digestor, umývačka riadov, granitový dres, batérie, interiérové dvere s obložkami, plastové okná zrenovované, nové žalúzie, vstupné protipožiarne dvere.

V cene bytu je taktiež jeho vnútorné zariadenie. Kúpeľňa: umývadlo so skrinkou. Obývačka: stolík pod TV, obývací gauč/spacia pohovka (rozkladacia), konferenčný stolík. Kompletné svietidlá. Kuchyňa: stôl so stoličkami.

Bytový dom je udržiavaný, zateplenie pred 5 rokmi, fasáda, plánuje sa výmena výťahovej kabíny, el. vrátnik, vstupné dvere, schránky. Mesačné náklady na 1 osobu komplet do 100€ plus TV, Internet podľa zvoleného operátora. V byte zavedená optika. 

Pozývame Vás na našu video prehliadku: https://youtu.be/_O2IlphgsqQ

Cena bytu je 99.900€ 

V cene je zahrnuté: kompletný právny servis, katastrálne konanie, úhrada kolkov na kataster, prepis energií. Taktiež bezplatné poradenstvo v oblasti financovania, ktoré zabezpečuje najvýhodnejšie podmienky na finančnom trhu. Kontakt: Mgr. Miriama Gabrišková, RSc., t. č. 0907 510 062, email: info@m-reality.sk.

Cena zahŕňa: 

- osobná asistencia a prítomnosť RK pri úkonoch spojených s notárom, bankou a príslušným katastrom

- komplexný právny servis, vyhotovenie kúpnych zmlúv, návrhov na vklad

- práca so znalcom

- osobná účasť zástupcu RK pri úkonoch spojených s protokolárnym odovzdaním nehnuteľnosti 

- prepis energií a prepis u správcu bytového domu 

- úhrada poplatku za úradné overenie podpisov predávajúceho (ich) na kúpnych zmluvách

- úhrada poplatku za návrh na vklad vlastníctva do katastra nehnuteľností

- obhliadky nehnuteľnosti podľa potreby aj počas sviatkov, víkendov aj mimo pracovného času klienta

- zabezpečenie komplexného finančného servisu: od hypotekárneho úveru na bývanie až po poistenie nehnuteľností

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
39 m2
Stav:
úplne prerobený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Celková plocha:
45 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Miriama Gabrišková, RSc.

Mgr. Miriama Gabrišková, RSc.

Realitný maklér - Konateľ

  • rusr

Realitný maklér - Konateľ 
Hypotekárny špecialista

info@m-reality.sk

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti